menu

MSC World Europa

MSC World Europa
Cruisemaatschappij MSC Cruises
Bouwjaar 2022
Brutoton 205.700
Lengte en breedte 333 meter lang en 47 meter breed
Passagiers Max. 6.761
Bemanning 2.139
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

MSC World Europa is het eerste nieuwe cruiseschip in de Worldklasse van MSC Cruises. Bovendien is dit het eerste cruiseschip van MSC dat het schonere LNG als brandstof zal krijgen.

MSC Cruises ‘World Class” cruiseschepen zullen een capaciteit van 2.760 hutten hebben en een maximale bezetting van 6.850 gasten, de hoogste passagierscapaciteit in de wereldwijde cruisevloot. De schepen, die in 2022 , 2024, 2025 en 2026 worden geleverd, hebben een lengte van 330 meter en 47 meter breed. De World Europa zal bij haar oplevering het 6e grootste cruiseschip ter wereld zijn.

De ‘futuristische’ Y-vormstructuur van de wereldklasse zorgt voor een panoramisch uitzicht op zee en de G-boog van de schepen (verticaal gepositioneerd in een hoek van 90 graden) is ontworpen om de stabiliteit, hydro-dynamiek en het comfort van de gasten te verbeteren. Andere innovaties zijn onder meer gezinsvriendelijke zones en een panoramische achterkant.

Aan boord zijn voor het eerst hutten met infinity balkons waarvan het bovenste gedeelte van het raam naar beneden kan. Bovendien zijn er vele balkonhutten met uitzicht op de World Promenade, het buitengebied van het schip.

Vraag een offerte aan bij:

MSC Cruises

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen