menu

Marina

Marina
Cruisemaatschappij Oceania Cruises
Bouwjaar 2011
Brutoton 66.084
Lengte en breedte 238 meter lang, 32 meter breed
Passagiers 1250
Bemanning 800
Plaats recensieBekijk recensies (2)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
97.5
Totale gemiddelde

97.5/100

Service ( 100 )
Eten ( 97.5 )
Hutten ( 96.5 )
Entertainment ( 93.5 )
Prijs/kwaliteit ( 100 )

Beschrijving

Marina is het één na nieuwste schip van Oceania Cruises en zag in 2011 het levenslicht. Met plek voor slechts 1250 gasten en 800 bemanningsleden is het mogelijk dat per gast meer dan 1,5 bemanningslid klaar staat. Zusterschip is de Riviera.

Op Marina zijn maar liefst zes restaurants te vinden die allen zonder toeslag te bezoeken zijn. Uiteraard zijn er een buffetrestaurant en een hoofdrestaurant. Het buffetrestaurant Terrace Cafe doet al bijzonder aan met gedekte tafels voor ontbijt, lunch of casual diner. Het hoofdrestaurant Grand Dining Room verzorgt het diner in een open zitting. Ook de andere restaurants vereisen geen vaste dinertijden. Keuzes zijn verder het grill restaurant Polo Grill en het Italiaanse Toscana, het Aziatische Red Ginger en het Franse Jacques. Voor een avond in La Reserve, waar een klein aantal mensen zich culinair kan laten verwennen met bijpassende wijnen, moet wel worden bijbetaald.

Ontspanning wordt gezocht in het eenlaagse theater, lounge Horizons, het zwembad of in de uitgebreide fitness met spa Canyon Ranch. Voor extra rust kunnen passagiers tegen betaling vertoeven op een spa-buitendek met extra faciliteiten. De bibliotheek vormt een ander rustpunt met gezellige nissen en donkerbruine bibliotheekkasten. Een van de meest bijzondere ruimtes is zeker de plek waar kookworkshops gegeven worden. Elke kok of kokkin heeft een éigen werkplek ter beschikking.

Meer over Oceania Cruises lees je op Cruisereiziger.nl

Vraag een offerte voor de Marina aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Marina Marina

Recensies (2)

P Janssen
Marina 96.4
96.4

Prachtige cruise van Canada naar U.K en vervolgens langs Franse kust naar Spanje. In en ontscheping altijd goed geregeld.
Service is geweldig. Iedereen doet zijn best het jou naar de zin te maken. Stateroom A1 is ruim met kleine badkamer incl bad en aparte douche. Het schip is ruim opgezet met veel lounges en bars, coffeeshops. Verschillende restaurants zonder bijbetaling en sterren niveau. Shows zijn spectaculair met 8 dansers en 4 zangers. Altijd een shuttle bus naar dichtstbijzijnde dorpscentrum. In Bilbao was de halte vlakbij het Guggenheim museum. Ideaal! In elke haven komt iemand van touristbureau aan boord met plattegronden en tips voor wandelroutes e.d.
Enig nadeel is als schip volgeboekt (1250 pax) is met veel ouderen, dan is het soms piekuren bij de liften.
En op zeedagen gaat men op hetzelfde tijdstip allemaal lunchen. Dat kan met bijv. evenementen overdag beter verdeeld worden. Voor ons is Oceania de beste cruisemaatschappij.

Vertrekmaand

Mei

Vertrekjaar

2018

Bestemming

Noord-Amerika

Positieve punten
  • Persoonlijke aandacht
  • Verschillende restaurants van sterren niveau
  • Kleinschaligheid
Negatieve punten
  • Beperkt entertainment overdag
Geplaatst op 19 juni, 2018 10:25
Linda Ooghe
Marina 98.6
98.6

Waren op cruise van 04/ tot 11/11/2019 op Middellandse zee tussen Rome(Civitavechia) en Marseille.Dit is wat men noemt een topvakantie waar niets maar dan ook niets ontbreekt.Zowel het buffetrestaurant als het Grand diner,of de a la carte restaurants zijn van een uitmuntende kwaliteit.De cabines worden 2x daags opgeruimd en dit alles gebeurt met de glimlach.Echt een vakantie waar alles voor u naar wens wordt gebracht. Inschepen of ontschepen verlopen steeds in elke haven vlekkeloos.Ik weet dat perfectie niet bestaat maar in een woordenboek mag men naast dat woord gerust een foto van de MS Marina plaatsen.

Vertrekmaand

November

Vertrekjaar

2019

Bestemming

Middellandse Zee

Positieve punten
  • Steeds iemand om te helpen
  • Nooit lang wachten in bars of resto s.
  • Vriendelijkheid troef
Negatieve punten
  • geen
Geplaatst op 8 december, 2019 09:51

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen