menu

Iona

Iona
Cruisemaatschappij P&O Cruises
Bouwjaar 2020
Brutoton 184700
Lengte en breedte -
Passagiers 5200
Bemanning 1800
Officiële website -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Cruiseschip Iona komt in de lente van 2020 in de vaart als eerste LNG schip voor rederij P&O Cruises. Het wordt daarmee tevens het grootste schip met ca. 5200 passagiers. De naam Iona is gekozen uit een wedstrijd waarbij reizigers namen konden indienen. Iona is vernoemd naar een eiland aan de westkust van Schotland. Het behoort tot de Binnen-Hebriden.

Het 5.200 passagiers tellende schip komt in mei 2020 in de vaart. In haar eerste zomerseizoen bezoekt het schip voornamelijk Noorwegen met bestemmingen zoals Geirangerfjord, Stavanger, Alesund en Olden. De Iona opereert bij ingebruikname als eerste schip in de vloot van P&O Cruises volledig op LNG.

Elk detail van het schip (180.000 brutoton) is ontworpen met de gedachte dat het uitzicht op het steeds wisselende landschap perfect moet zijn. Een goed voorbeeld daarvan is het Grand Atrium met glazen wanden van 3 dekken hoog. Daarnaast is er de SkyDome bovenop het schip met een glazen dak en temperatuurregeling en nieuwe minisuites met serres.

Tijdens haar eerste winterseizoen 2020/2021 zal de Iona een aantal korte cruises gaan maken naar Amsterdam, Brugge, Hamburg en Rotterdam.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise

Nieuwsberichten


Miriam

Video's

Iona

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Advertentie

Zoek op zeecruise-rederij

Zoek op cruiseschip

Zoek op riviercruise-rederij

Zoek op riviercruiseschip

Advertentie

Captain Cruise Banner

Laatste nieuws Cruisereiziger.nl

Laatste recensies

Top cruiseschepen