menu

Grand Princess

Grand Princess
Cruisemaatschappij Princess Cruises
Bouwjaar 1998
Brutoton 109.000
Lengte en breedte 290 meter lang, 36 meter breed
Passagiers 2590
Bemanning 1100
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Cruiseschip Grand Princess **** is een groot, maar toch overzichtelijk cruiseschip in de vloot van Princess Cruises geschikt voor de gehele familie. Zusterschepen zijn de Golden Princess en Star Princess.

Het schip heeft een hoofdrestaurant met vaste zittingen, Botticelli. In de andere hoofdrestaurants, Da Vinci en Michelangelo, kan elk moment voor het diner worden binnengelopen. Voor de twee specialiteitenrestaurants, Sabatini en Crown Grill moet bijbetaald worden. Ook voor de Chefs Table, een unieke dinerervaring voor slechts 10 personen, moet worden bijbetaald. Op het plazadek bevindt zich Alfredo’s Pizzeria voor een lichte snack. The Trident Grill bij de zwembaden biedt overdag hamburgers en hotdogs aan.  Het buffetrestaurant Horizon Court (dek 15) en het International Cafe (dek 5) bij het Atrium presenteren de gehele dag door gerechten.

Een drankje kan onder andere genomen worden in de sportbar, wijnbar of in de speciale thee bar. Daar bevindt zich ook een bibliotheek en worden quizzen gehouden. Er is wifi en een internetruimte.

Entertainment

Het schip heeft vijf zwembaden; het kinderzwembad, een zwembad op het achterdek, twee op het middendek  en een adult only zwembad (alleen voor volwassenen) die gelegen is bij de spa. Daarnaast zijn er op verschillende plekken zes bubbelbaden te vinden.De spa bevat een sauna, stoomruimtes, fitness en kapper. Bovendien is er de Sanctuary (met toeslag), een apart dek met zonnebedden om in alle rust te genieten.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de golfsimulator, een putting green, tafeltennis, traditionele dekspelen zoals shuffleboard en schaak, en een sportveld voor tennis en andere sporten.

In de avond is er entertainment in het grote Princess theater, de Explorers Lounge of Vista Lounge, nachtclub, casino of het grote scherm bij een van de zwembaden.

Voor kinderen zijn er talloze speelruimtes en kinderclubs aan boord in verschillende leeftijdscategorieën als ook een avond/nacht opvang wanneer ouders uit willen gaan. Voor de kinderen is een apart kinderzwembad.

Vraag een offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Grand Princess Grand Princess Grand Princess Grand Princess

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen