menu

Dutch Grace

Dutch Grace
Cruisemaatschappij TUI
Bouwjaar 2001 (gerenov. 2013)
Brutoton -
Lengte en breedte 110 meter lang en 11,4 meter breed
Passagiers 144
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De Dutch Grace (voorheen Amadeus Classic) van Dutch Cruise Line vaart vanaf 2023 voor TUI. Door haar geringe lengte, 110 meter, en hooguit 144 passagiers leer je elkaar snel kennen.

Het schip heeft 4 dekken, waarvan 3 binnendekken met hutten, restaurant en lounge. Op het zonnedek is een klein plonsbadje met verwarmd water.

Hutten

Er zijn in totaal 72 hutten waarvan 4 suites. De bovenste twee dekken met hutten hebben ramen van vloer tot plafond en Frans balkon. Ook zijn er hutten met patrijspoorten op het middendek waarvan het bovenste gedeelte geopend kan worden. In de hut zijn een fijne best ruime badkamer, föhn, bureau, kledingkast met kluisje, telefoon en televisie aanwezig.

De hutten op het onderste dek hebben ramen aan de bovenkant, deze kunnen niet geopend worden. Deze hutten hebben overigens wel dezelfde grootte als alle andere hutten.

Vier suites omvatten een zitgedeelte, extra opbergruimte, een koelkastje en een ruime badkamer met badjassen.

Aan boord

Verder zijn aan boord een winkeltje, massageruimte en een lift. Deze gaat van het onderste benedendek tot het bovenste binnendek, niet tot het zonnedek. De lounge heeft diverse verschillende zitjes en er is bovendien een afgescheiden gedeelte met lederen banken, waar je bovendien boeken en spelletjes vindt. In de lounge bevindt zich een gezellige bar en bovendien een dansvloer.

Cruisereiziger Miriam reisde met het schip mee en stelt het schip graag aan je voor:

Routes

In 2023 biedt het schip voor TUI de volgende cruises aan: naar het Ijsselmeer met Texel en Hanzesteden,  Riviercruise over de Rijn,  en Moezel, Hollandse en Vlaamse rivieren of 10 dagen over de Donau. Het schip vaart vanaf begin mei tot en met september 2023.

Vraag een offerte voor Dutch Grace aan bij:

TUI

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Dutch Grace

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen