menu

Disney Fantasy

Disney Fantasy
Cruisemaatschappij Disney Cruise Line
Bouwjaar 2012
Brutoton 129.690
Lengte en breedte 339,8 meter lang, 37 meter breed
Passagiers 2.500
Bemanning 1.450
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Disney Fantasy **** van Disney Cruise Line is een groot schip dat plek biedt tussen de 2500 en 3500 passagiers. De Disney Fantasy is vooral een perfect schip voor gezinnen met kinderen die wat jonger zijn. De kinderclubs zijn prima geregeld, er zijn veel ontmoetingsuurtjes met Disney figuren en in de restaurants wordt er extra gelet op de kindvriendelijkheid. Zusterschip is de Disney Dream.

De faciliteiten op het schip zijn zeer uitgebreid waaronder zelfs drie zwembaden, twee voor kinderen (een badmeester houdt toezicht) en een apart zwembad voor volwassenen met bijbehorend zonnegedeelte. Voor de suitegasten is er een afgeschermd gedeelte. Fantastisch is een ritje met de waterglijbaan Aquaduck.

De specialiteitenrestaurants, Palo & Remy, bieden voor volwassenen een avondje uit in Franse of Italiaanse stijl. De diners worden afwisselend in drie verschillende restaurants geserveerd onder de naam rotation dining.

Het avondentertainment bevat volledige Disney musicals en vermaak voor volwassenen in The District, een gebied met bars en lounges.

De hutten zijn erg ruim en zeer familievriendelijk omdat er in de meeste hutten twee (kleine) badkamers zijn, eentje met bad en eentje met toilet.

Lees meer over Disney Cruise Line op Cruisereiziger.nl

Vraag een offerte voor de Disney Fantasy aan bij:

Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Disney Fantasy Disney Fantasy Disney Fantasy

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen