menu

Crystal Serenity

Crystal Serenity
Cruisemaatschappij Crystal Cruises
Bouwjaar 2000
Brutoton 68.870
Lengte en breedte 249,9 meter lang, 32,3 meter breed
Passagiers 1070
Bemanning 655
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Crystal Serenity *****+ van Crystal Cruises is een van de twee ultra luxe schepen in de vloot. Het schip is middelgroot en biedt plek aan slechts 1070 passagiers. Met 655 persoeelsleden worden de cruisereizigers helemaal in de watten gelegd. Eind 2013 & 2018 is het schip gerenoveerd.

De hutten zijn zeer verzorgd ingericht en het ontbreekt werkelijk aan niets. Luxe badproducten van Aveda, marmer in de badkamers en in elke badkamer een bad. Op het schip zul je geen binnenhutten aantreffen, wel buitenhutten met een groot raam.

De Serenity bevat alle faciliteiten die je bij een luxe schip verwacht. Van een professioneel (les) internetruimte, spa, prachtige fitnesszaal tot overdekt zwembad en exclusieve restaurants. Bij het Italiaanse restaurant Prego en de Sushi bar Silk Road valt de ruimtelijkheid op. Alle restaurants zijn inclusief evenals de drankjes. Voor een bijzonder diner met bijpassende wijnen (toeslag) in klein gezelschap kan ingeschreven worden.

Ontspanning vindt men ‘s avonds in het casino, theater, nachtclub of in de kleine discotheek. Rustig een drankje doen kan in de mooie Conaisseur Club en Avenue Saloon. Crystal Cruises is een van de weinige ultraluxe maatschappijen waar een kinderclub en kinderactiviteiten zijn.

Vraag een offerte voor de Crystal Serenity aan bij:

 

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Crystal Serenity Crystal Serenity Crystal Serenity

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen