menu

Crystal Endeavor

Crystal Endeavor
Cruisemaatschappij Crystal Cruises
Bouwjaar 2020
Brutoton 19.800
Lengte en breedte 183 meter lang
Passagiers 200
Bemanning 200
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De Crystal Endeavor ****** (19.800 ton, 200 passagiers) is ’s werelds eerste speciaal gebouwde megajacht met P6 ijsklasse. De eerste van 3 ultraluxe expeditieschepen van Crystal Cruises is in de zomer van 2021 opgeleverd op de scheepswerf MV Werften in Stralsund, Duitsland.

Het ontleent haar naam aan de HME Endeavor, het onderzoeksschip dat door James Cook werd gebruikt om Australië en Nieuw-Zeeland te ontdekken. Naast luxe faciliteiten zoals 100 ruime suites, een spa, infinity pool, theater en filmzaal bevat het ook talrijke voorzieningen voor expedities namelijk twee helikopters, twee zevenpersoons onderzeeërs, acht zodiacs, jetski’s, wave runners, snorkel- en duikuitrusting, kajaks, een recrompressiekamer, een ATV en een onderwaterscooter.

Het jacht heeft grote publieke ruimtes en zes restaurants waaronder een specialiteitenrestaurant van Nobu; Matsuhisa’s Umi Uma.

De suites aan boord van het schip zijn de grootste in hun soort aan boord van een expeditieschip inclusief een balkon en butlerservice voor elke suite. De suites zijn voorzien van onder andere een inloopkast, badkamers met verwarmde vloer en een regendouche. Het design van de suite is voorzien van hypermoderne technische snufjes zoals sfeerverlichting, interactieve tv’s en iPads in elke suite die diverse internationale kranten en reisinformatie geven. Er zijn 90 Deluxe Suites (ca. 28 m2), 8 Penthouse Suites (ca. 42 m2) en 2 Crystal Penthouse Suites (tot 105 m2). De Crystal Penthouses hebben elk een apart slaap- en zitgedeelte.

Update: Het schip is verkocht en vaart nu als Silver Endeavour voor Silversea Cruises.

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Crystal Endeavor

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen