menu

Celebrity Xpedition

Celebrity Xpedition
Cruisemaatschappij Celebrity Cruises
Bouwjaar 2001
Brutoton 2842
Lengte en breedte 88,5 meter lang, 14 meter breed
Passagiers 98
Bemanning 68
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
92.6
Totale gemiddelde

92.6/100

Service ( 96 )
Eten ( 80 )
Hutten ( 87 )
Entertainment ( 100 )
Prijs/kwaliteit ( 100 )

Beschrijving

De Celebrity Xpedition ***+ is een expeditieschip van Celebrity Cruises. Het schip vaart bij de Galapagos eilanden. Ook twee andere expeditieschepen van de rederij, Celebrity Flora en Celebrity Xploration varen rond de Galapagos. Alle drie schepen zijn verschillend.

De Xpedition heeft twee restaurants, een buffet restaurant en een hoofdrestaurant Darwin met 1 open zitting. Het kleine schip heeft een internethoek, een bibliotheek en een lounge met kleine dansvloer. Ontspannen kan in de hottub met enkele ligbedden, sauna of kleine fitnessruimte.

Wij bezochten één van de drie expeditieschepen van Celebrity: de Celebrity Flora, net na haar oplevering! Lees hier verder.

Vraag een offerte voor de Celebrity Xpedition aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Celebrity Xpedition Celebrity Xpedition Celebrity Xpedition

Recensies (1)

Aad prevo
Celebrity Xpedition 92.6
92.6

Net terug van een geweldige reis met de Xpedition naar de Galapagos eilanden. Heel anders dan een cruise schip maar wat een reis. Elke dag 2 maal met een grote Zodiac ssamen met een Naturalist naar een eiland, lopen tussen de dieren die jouw nauwelijks bekijken. De Xpedition is een klein schip voor 92 passagiers en heel 1 restaurant met open zittting , er is geen kleding code . Heerlijk ontspannen alles aan boord. Er is een lounge, bar Bubbelbad en drie dekken om op te zitten of te zonnen. Door de maat van de boot hoef je nooit ver te lopen en na 2 dagen ken je iedereen en zij jouw ook het personeel. De verzorging is All incl. wat werkelijk ook zo is . Alles wat je vraag is er en krijg je. Redelijk goed eten. Buffet te eenzijdig en niet altijd warm. Golven voel je wel wat meer dan op de grotere schepen maar toch is dit een prettig schip. Kamer is ook dik in orde. Binnen 1 seconde ben je ingecheckt en verder helemaal niets meer van dat alles wat op de grote schepen gebeurd.
Wat was dit heerlijk geen casino of druk zwembad. Geen draaimolen, klimwand of Schaatsbaan. Nee, alles wat er nodig is om deze reis tot een succes te maken is er. Onze 13e cruise is er een geweest die de allerbeste was , dank Celebrity Aad Prevo

Vertrekmaand

April

Vertrekjaar

2014

Bestemming

Zuid-Amerika

Positieve punten
  • Klein schip
  • Geen overbodige ruimtes die je toch niet gebruikt
  • Je kent heel snel personeel en andere gasten
Negatieve punten
  • Boot is iets onruistiger met golven
  • Te klein om iemand te ontlaopen als je dit wilt
  • Geen lift, indien nodigm, er zijn 4 dekken
Geplaatst op 29 april, 2014 15:26

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen