menu

Celebrity Infinity

Celebrity Infinity
Cruisemaatschappij Celebrity Cruises
Bouwjaar 2001
Brutoton 91.000
Lengte en breedte 294 meter lang, 32 meter breed
Passagiers 2170
Bemanning 999
Plaats recensieBekijk recensies (5)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
79.2
Totale gemiddelde

79.2/100

Service ( 81.6 )
Eten ( 84 )
Hutten ( 69.6 )
Entertainment ( 81.6 )
Prijs/kwaliteit ( 79.4 )

Beschrijving

De Celebrity Infinity ***** is gebouwd in 2001 en daarna heeft het schip in 2011 de Solstice vernieuwingen doorgevoerd gekregen. Zusterschepen zijn de Celebrity ConstellationCelebrity Millennium en de Celebrity Summit.

De Infinity bevat alle faciliteiten die bij een modern cruiseschip horen. Van een Apple-winkel en internet ruimte tot een overdekt zwembad en exclusieve restaurants. ‘Blu’ heet het restaurant speciaal voor de Aquaclass-gasten. In ‘Qsine’ zijn bijzonder creatieve gerechten te proeven (toeslag). Ook het SS United States restaurant biedt een bijzondere beleving doordat er mee gekeken kan worden in de keuken.

De zwembaden, een open en een geheel overdekt, zijn een must voor het oog. Zeker het overdekte zwembad biedt voor koudere cruises toch de mogelijkheid om te zwemmen.

Wij cruisten mee op de Celebrity Infinity! Lees hier verder.

Vraag een offerte voor de Celebrity Infinity aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Celebrity Infinity

Recensies (5)

Miriam
Celebrity Infinity 81.4
81.4

In de zomer van 2013 maakten we vanuit Harwich een cruise naar de Faroer Eilanden, Ijsland (Reykjavic en Akureyri) en Geiranger en Bergen in Noorwegen,
Het schip Celebrity Infinity was net uit een renovatie terug. We hadden een Aquaclass hut met balkon (9127). De extraatjes waren dagelijks limonade in een kan, dagelijks waterflesjes, fruit en in de badkamer geurstokjes, masssagedouche en heerlijke badproducten. Alles was keurig schoon. Het balkon had een goed formaat. Helaas was het op deze noordelijke cruise vaak te koud om daar te zitten. We hebben wel bij Ijsland een aantal walvissen gespot! Onze hut lag helaas dicht bij de buizen waardoor stoom uit de machinekamer naar de schoorsteen werd geleid. De eerste dagen was het dus wennen aan het geluid. We hadden nog om een andere hut gevraagd, maar helaas hadden ze geen gelijkwaardige hut meer vrij.
De passagiers waren een mix: families, vriendinnenclubs, Amerikanen, Australiers en Europeanen. Over het algemeen zeer weinig Nederlanders.
We waren verrast over het zeer goede serviceniveau van het personeel. Iedereen sprak uitstekend Engels en we werden in de restaurant herkend en begroet als oude bekenden. We waren door de Aquaclass hut ingedeeld bij restaurant Blu. Heerlijk smaakvol eten van hoog niveau. Ook van de andere restaurants hoorden we niets dan goeds. (voor twee restaurants moest overigens bij worden betaald)
De activiteiten werden georganiseerd door de cruisedirector en de activity manager, twee Britten met dito humor. Wat een lol! Elke ochtend brachten ze een kort journaal uit, wat op tv in je hut te zien was, Het entertainment had een aantal niet ge-eikte activiteiten zoals een flashmob instuderen. Op de laatste zeedag werd dat in het theater ten tonele gebracht evenals het samengesteld koor onder leiding van de zangers van de cast. Zij brachten een aantal mooie shows.
Door een ongelukje in de bergen in Noorwegen moest ik gebruik maken van de medische faciliteiten. Alles was daar keurig op orde en ik werd snel geholpen.
Kortom, alles zeer goed verzorgd, vriendelijk personeel en de service die je verwacht op een vijfsterrenschip!

Vertrekmaand

Juni

Vertrekjaar

2013

Bestemming

Noord-Europa

Positieve punten
 • Restaurant Blu
 • Hoog serviceniveau
 • Leuk duo cruisedirector en activity manager
Negatieve punten Geen negatieve punten
Geplaatst op 8 februari, 2014 23:02
A.prevo
Celebrity Infinity 98.0
98.0

Ik heb met de Infinity een cruise gemaakt van Chili en Peru, langs de kust van Zuid-Amerika naar Ecuador door het Panamakanaal , naar Cartagena in Columbia en door naar Jamaica en eindigde in Maimi.

Was een geweldige reis op een geweldig Schip. Het is zoals op alle schepen van Celebrity geweldig Mooi buffetten als je door het Panamakanaal vaart. Heerlijke ruimtes om te zitten. Wij hadden een balkonhut. Geweldig om alles goed te bekijken in de Sluizen. Voor ons is celebrity Cruise maatschappij nr. 1

Vertrekmaand

Maart

Vertrekjaar

2010

Bestemming

Zuid-Amerika

Positieve punten
 • eten
 • Veel kleine gezellige plekjes
 • Goed en kundig personeel
Negatieve punten
 • Je kon in panama niet van boord
Geplaatst op 9 maart, 2014 11:45
Hubertus Kolen
Celebrity Infinity 81.0
81.0

Ms Celebrity Constallation is een mooi schip met veel publieke ruimten. Uitstekende maaltijden en prima personeel.
Schone redelijk ruime hut op dek 11 die tweemaal daags tiptop in orde werd gemaakt.
Aardige erg jonge kapitein die zelf ook nog nooit op Spitsbergen was geweest en daar een leuke grap van wist te maken. De shows (3) tijdens de 12 daagse reis waren van uitzonderlijke klasse. Het overige entertainment was van behoorlijk niveau met een prima strijk trio. Mooie rustige klassieke werken. Heerlijk onder het genot van een uitstekende kop koffie met likeurtje.

Vertrekmaand

Juni

Vertrekjaar

2013

Bestemming

Noord-Europa

Positieve punten Geen positieve punten
Negatieve punten Geen negatieve punten
Geplaatst op 21 maart, 2014 20:56
van Rooijen
Celebrity Infinity 52.2
52.2

Fantastisch schip fijne bemanning goed eten heerlijke zwembaden

Vertrekmaand

September

Vertrekjaar

2007

Bestemming

Middellandse Zee

Positieve punten
 • Leuke plaatsen bezocht
 • vriendelijke bemanning
 • Fijn schip
Negatieve punten Geen negatieve punten
Geplaatst op 20 september, 2018 16:04
Jouke
Celebrity Infinity 83.6
83.6

De Infinity is nogal oud en dat merk je op diverse punten zoals de versleten tapijten, de spiegel in de badkamer waar een stukje uit is en de safe die nog maar moeilijk open en dicht gaat. Gelukkig gaat het schip binnenkort in droogdok.
Maar tegenover dit negatieve punt staat veel positiefs: een enthousiaste crew, goed eten en prima shows. En de prijs van de cruise was ook niet erg hoog.
Wij kunnen dit schip en vooral ook de crew zeker aanbevelen. We vinden deze oudste klasse van Celebrity schepen zeer de moeite waard. Je voelt je er beter thuis dan in de Edge klasse: warmer, sneller contact met anderen, kleiner. Fijne thalasso die helaas in de nieuwere klassen niet meer bestaat.
Speciale aanbeveling voor mensen met een allergie: in het Ocean café staat op bordjes netjes aangegeven welke allergenen gebruikt zijn. Dat is een lichtend voorbeeld voor andere cruisemaatschappijen. We zitten bijvoorbeeld nu op een Oceaniaschip en daar doen ze niet aan dat soort extra informatie waardoor je bij elk gerecht de chef moet laten roepen om duidelijk te krijgen of je het kunt eten.

Vertrekmaand

November

Vertrekjaar

2023

Bestemming

Middellandse Zee

Positieve punten
 • Crew zeer enthousiast, niets is teveel
 • Prima eten
 • Allergenen worden duidelijk vermeld bij de gerechten
Negatieve punten
 • Oud schip met mankementjes
Geplaatst op 20 november, 2023 14:25

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen