menu

Carnival Paradise

Carnival Paradise
Cruisemaatschappij Carnival Cruise Line
Bouwjaar 1998
Brutoton 70.367
Lengte en breedte 262 meter lang, 31,5 meter breed
Passagiers 2052
Bemanning 920
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Carnival Paradise ***+ van Carnival Cruise Line is een middelgroot schip uit de Fantasy klasse dat plek biedt voor ruim 2000 passagiers. Daarmee behoort het schip samen met de Carnival Elation. tot de kleinsten en tegelijkertijd ook de oudste uit de Carnival vloot. De Carnival Paradise heeft de nodige aanpassingen gekregen zodat het schip dezelfde faciliteiten biedt als de andere Carnival schepen. Inmiddels gestopte zusterschepen zijn de Carnival FantasyCarnival EcstacyCarnival SensationCarnival FascinationCarnival Imagination en  Carnival Inspiration. Net als alle Carnival schepen is het een levendig schip waar veel georganiseerd wordt.

De twee hoofdrestaurants heten Destiny en Elation. Het buffetrestaurant Paris Lido heeft onder andere een pizzeria, wok, Deli en burgers. De specialiteitenrestaurants zijn een sushibar en de mogelijkheid om deel te nemen aan een chef’s diner (toeslag). Uiteraard zijn er vele bars zoals een pianobar.

Voor de jeugd zijn er uitgebreide kinder- en jongerenclubs met eigen ruimtes. Op het bovenste dek bevindt zich een twister waterglijbaan. De spa is ca. 1100 m2 met bubbelbaden, sauna’s, stoomruimtes en een fitness. In het afgesloten Serenity gebied op het achterdek met ligbedden en hottubs mogen alleen volwassenen komen. Het middenzwembad is het enige zwembad aan boord. Op het sportdek bevindt zich o.a. een minigolfbaan.

Vraag een offerte aan bij:

Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Carnival Paradise

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen