menu

Carnival Panorama

Carnival Panorama
Cruisemaatschappij Carnival Cruise Line
Bouwjaar 2019
Brutoton 133.500
Lengte en breedte 322 meter lang, 37 meter breed
Passagiers 3.954
Bemanning 1.450
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Carnival Panorama komt in november 2019 in de vaart. Ze is een zusterschip van Carnival Vista en Carnival Horizon (2018).

Als de Carnival Panorama in november 2019 wordt gelanceerd bevat het talrijke binnen- en buitenruimtes waaronder Fahrenheit 555 steakhouse, de Library Bar, Bonsai Sushi, openluchtattracties zoals de Skyride, een gigantisch WaterWorkspark en het recreatiegebied SportSquare. Er is ook een levendige Havana-gedeelte met ‘tropische’ hutten, een eigen bar en zwembad in Cubaans thema, Family Harbor met extra ruime accommodaties, de Family Harbor Lounge, een luxe Cloud 9 Spa en de eet- en entertainmentruimte Ocean Plaza met zitplaatsen binnen en buiten. Nieuw is het SkyZone trampoline park met maar liefst 12 verschillende trampolines.

Het derde cruiseschip in de Vista-klasse, Carnival Panorama, krijgt in 2019 het Amerikaanse Long Beach (Californië, Westkust USA) als thuishaven. Het wordt het eerste nieuwe Carnival schip sinds 20 jaar dat in Zuid-Californië wordt gestationeerd. De Panorama gaat 7-daagse cruises naar de Mexicaanse Riviera maken.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

 

Nieuwsberichten

Miriam

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen