menu

Carnival Ecstasy

Carnival Ecstasy
Cruisemaatschappij Carnival Cruise Line
Bouwjaar 1991
Brutoton 70.367
Lengte en breedte 261 meter lang, 31 meter breed
Passagiers 2056
Bemanning 920
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Carnival Ecstasy***+ van Carnival Cruise Line is een middelgroot schip uit de Fantasy klasse dat plek biedt voor ruim 2000 passagiers. Daarmee behoort het schip tot de kleinsten uit de Carnival vloot. De Carnival Ecstacy werd in 2009 grondig gerenoveerd zodat het schip dezelfde faciliteiten biedt als de andere Carnival schepen. Zusterschepen zijn de Carnival FantasyCarnival SensationCarnival FascinationCarnival ImaginationCarnival InspirationCarnival Elation en Carnival Paradise.

Net als alle Carnival schepen is het een levendig schip waar veel georganiseerd wordt. De twee hoofdrestaurants heten Wind Star en Wind Song. Het buffetrestaurant Panorama heeft onder andere een pizzeria, wok, Deli en burgers. De specialiteitenrestaurants zijn een sushibar en de mogelijkheid om deel te nemen aan een chef’s diner (toeslag). Uiteraard zijn er vele bars zoals een pianobar. Voor de jeugd zijn er uitgebreide kinder- en jongerenclubs met eigen ruimtes.

Op het bovenste dek bevindt zich een aquapark Carnival Waterworks met o.a. glijbanen. De spa is ca. 1100 m2 met bubbelbaden, sauna’s, stoomruimtes en een fitness. In het afgesloten Serenity gebied op het achterdek met ligbedden en hottubs mogen alleen volwassenen komen. Het middenzwembad is het enige zwembad aan boord. Op het sportdek bevindt zich o.a. een minigolfbaan.

Vraag een offerte aan bij:

Cruisereizen Cruisewinkel

 

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Carnival Ecstasy Carnival Ecstasy Carnival Ecstasy

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste nieuws Cruisereiziger.nl

Laatste recensies

Top cruiseschepen