menu

Carnival Dream

Cruisemaatschappij Carnival Cruise Line
Bouwjaar 2009
Brutoton 128.251
Lengte en breedte 306 meter lang, 37,2 meter breed
Passagiers 3646
Bemanning 1367
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Carnival Dream**** van Carnival Cruise Line  is een groot schip uit de Dream klasse dat plek biedt voor ruim 3500 passagiers. De Carnival Dream is het zusterschip van de Carnival Magic en Carnival Breeze. Net als de andere Carnival schepen is het een levendig schip waar veel georganiseerd wordt. De faciliteiten zijn veel en groot, zoals het mooie atrium van 11 dekken hoog.

De twee hoofdrestaurants heten Crimson en Scarlet en bevatten elk twee verdiepingen. Het buffetrestaurant heeft ook twee verdiepingen. Je vindt daar onder andere een pasta bar, pizza, Indiaas, burrito’s en een wok. De specialiteitenrestaurants zijn een sushibar en steakhouse (toeslag) en de mogelijkheid om deel te nemen aan een chef’s diner (toeslag). Uiteraard zijn er vele bars waarvan de RedFrog bar het eigen Carnival bier, ThirstyFrog Red, verkoopt.

Voor de jeugd zijn er uitgebreide kinder- en jongerenclubs van Seus at Sea met eigen ruimtes. Op het bovenste dek bevindt zich een aquapark Carnival Waterworks met o.a. glijbanen. De spa is ca. 2200 m2 met thalassopool, sauna’s, fitness, is verspreid over twee dekken. Op het schip zijn een aantal bijzondere bubbelbaden die over dek 5 hangen. In het afgesloten Serenity gebied met ligbedden en hottubs mogen alleen volwassenen komen. Het middenzwembad heeft een groot filmscherm, terwijl het zwembad op het achterdek een rustiger gebied is. Op het sportdek bevindt zich o.a. een minigolfbaan.

Vraag een offerte aan bij:

Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Carnival Dream Carnival Dream

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen