menu

Borealis

Borealis
Cruisemaatschappij Fred. Olsen Cruise Lines
Bouwjaar 1997
Brutoton 61849
Lengte en breedte 237 meter lang, 32,29 meter breed
Passagiers ca. 1400
Bemanning 600
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Borealis ****+ is een volledig gerenoveerd cruiseschip (de ex-Rotterdam) dat in 2020 in de vloot komt.

Het schip is vernoemd naar een ouder schip dat in 1948 in de vloot kwam bij Fred. Olsen, lang voordat het een cruiserederij was. De naam verwijst naar het Noorderlicht – de Aurora Borealis.

De Borealis werd opnieuw ingericht en gerenoveerd toen ze zich bij de Fred. Olsen vloot voegde. Het schip beschikt over een prachtige lounges, bars, elegante restaurants en ruime dekruimtes, evenals 702 prachtige hutten en suites; perfect geschikt voor de Fred. Olsen stijl van cruisen.

Nieuw in 2023 is de Earth Room: een rustige lounge die is ontworpen om te inspireren en een passie aan te wakkeren om meer te weten te komen over de wereld waarin we leven en hoe we onze impact op het milieu kunnen verminderen.

Hier vind je een met de hand geselecteerd assortiment van ongeveer 350 zeldzame boeken van eminente schrijvers – gekozen door Fred. Olsen, samen met podcasts en video’s die je op de iPads kunt bekijken. Dit alles, met af en toe gastsprekers, is vooral gericht op het delen van manieren waarop we allemaal kleine veranderingen in ons leven kunnen aanbrengen om de klimaatverandering positief te beïnvloeden.


Vraag een offerte voor de Borealis aan bij:

Fred Olsen Cruise Lines  

Nieuwsberichten

Miriam

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen