menu

Aurora

Aurora
Cruisemaatschappij P&O Cruises
Bouwjaar 1998
Brutoton 76.152
Lengte en breedte 270 meter lang, 32,20 meter breed
Passagiers 1950
Bemanning 850
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Cruiseschip Aurora **** is een middelgroot overzichtelijk cruiseschip in de vloot van rederij P&O Cruises. In december 2014 werd het schip gerenoveerd en voorzien van de Britse vlag op de boeg. Het schip is alleen voor volwassenen, een adult-only.

Het schip heeft twee hoofdrestaurants, Alexandria en Medina, waar obers het diner in twee zittingen serveren. Voor de twee specialiteitenrestaurants, het Franse Café Bordeaux en steakhouse The Pennant Grill moet bijbetaald worden. Het buffetrestaurant, The Orangerie, biedt de gehele dag door gerechten en zelfs voor de kinderen in de middag een thee-uurtje. Bij het zwembaddek kan genoten worden van Sidewalk Cafe waar pizza’s, hamburgers en lichte snacks verkrijgbaar zijn.

Een drankje is onder andere verkrijbaar in de piano- of sportbar. De Crow’s Nest is gelegen aan de voorkant van het schip boven de brug met prachtig uitzicht. Het schip heeft daarnaast een bibliotheek en een aparte computerruimte.  Op het schip zijn drie grotere zwembaden te vinden, waarvan een prachtige op het achterdek en twee op het middendek waarvan een voorzien is van een schuifdak. De andere is alleen voor volwassenen bestemd. Daarnaast zijn er op verschillende plekken vier bubbelbaden te vinden.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de golfsimulator, golfnetten, een joggingbaan, tafeltennis, traditionele dekspelen zoals shuffleboard, en een sportveld voor tennis en andere sporten.

In de avond is er entertainment in het grote Curzon Theatre, de showlounge Carmen, de nachtclub, casino of cinema.

Vraag een offerte voor Aurora aan bij:

Sunweb CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Aurora Aurora Aurora

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen