menu

Arcadia

Arcadia
Cruisemaatschappij P&O Cruises
Bouwjaar 2003
Brutoton 83.781
Lengte en breedte 285 meter lang, 32 meter breed
Passagiers 2388
Bemanning 976
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Cruiseschip Arcadia**** is een middelgroot overzichtelijk cruiseschip in de vloot van P&O Cruises alleen geschikt voor volwassenen (adult-only schip).

Het schip heeft een hoofdrestaurant, Meridian waar in twee zittingen het diner wordt geserveerd. Voor de twee specialiteitenrestaurants, Ocean Grill en het Oosterse East, hoeft alleen voor het diner bijbetaald te worden. Bij het zwembad bevindt zich een hamburger grill. Het buffetrestaurant Belvedere biedt de gehele dag door gerechten.

Een drankje kan onder andere genomen worden in de Britse pub of sportbar. De lounge Crow’s Nest  heeft een prachtig uitzicht aan de voorkant van het schip. Het schip heeft daarnaast een bibliotheek en computers voor internet.  Op het schip zijn drie grotere zwembaden te vinden; een op het achterdek, een op het middendek met schuifdak en in de spa een hydropool (toeslag). De spa bevat een sauna, stoomruimtes, thermal suite, fitness en kapper.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de golfnetten, een joggingbaan, tafeltennis, traditionele dekspelen zoals shuffleboard, en een sportveld voor tennis en andere sporten.

In de avond is er entertainment in het grote theater Palladium, de showlounge en nachtclub, de nachtclub, bioscoop of casino.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise

 

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Arcadia Arcadia

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen