menu

AmaCerto

AmaCerto
Cruisemaatschappij AmaWaterways
Bouwjaar 2012
Brutoton -
Lengte en breedte 135 meter en 11,4 meter breed
Passagiers 162
Bemanning 81
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De AmaCerto is een luxe cruiseschip van AmaWaterways voor maximaal 162 gasten.

Het schip heeft drie binnendekken en een zonnedek. Het onderste dek omvat hutten met ramen aan de bovenkant, op de twee dekken daar boven hebben de kamers een balkon.

Dit zeer luxe riviercruiseschip is speciaal ontworpen met veel ruimte. Ze omvatten een lounge, een restaurant, spa en een zonnedek met zwembad. Gasten kunnen gebruik maken van gratis wifi aan boord. De hutten zijn ruim en zeer goed ingericht. Gasten worden culinair verwend in het restaurant waarbij ook de drankjes inclusief zijn. Daarnaast zijn er ’s middags hapjes en theetijd. Voor gasten staat er 24 uur per dag thee/koffie klaar.

De schepen bevatten veel innovaties. Zo is er een app voor gasten waarop de route meegekeken kan worden en het dagelijks programma te zien is. Op de tv is een infotainment systeem geïnstalleerd en biedt onder andere webcams van het schip aan, films, muziek en de mogelijkheid om de tv als computer te gebruiken.

AmaWaterways heeft aan boord een zeer uitgebreid wellnessprogramma met een wellnesstrainer die elke dag lessen verzorgd, zoals yoga en stretch. Er is veel ruimte voor actieve excursies, zoals lopen, actievere wandeltochten en fietsen.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

 

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen