menu

Sirena

Sirena
Cruisemaatschappij Oceania Cruises
Bouwjaar 1999
Brutoton 30.277
Lengte en breedte 181 meter lang, 25 meter breed
Passagiers 684
Bemanning 400
Officiële website Sirena
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De Sirena is in april 2016 toegevoegd aan de kleine vloot van Oceania Cruises. Ze is een zusterschip van de Nautica, Regatta en Insignia. Het is een klein maar fijn schip met slechts maximaal 700 passagiers. De faciliteiten zijn wat uitgebreider dan bij de andere kleine schepen van Oceania.

De Sirena bevat één hoofdrestaurant zonder vaste zittingen. Daarnaast biedt het intieme schip twee specialiteitenrestaurants; Tuscan Steak en Red Ginger. Bovendien zal voor het eerst in de vloot, het hoofdrestaurant in de middag omgetoverd worden tot Jacques Bistro voor een lunch met gerechten van de legendarische Oceania Cruises Chefkok Jacques Pépin.

Het schip heeft een prachtige bibliotheek, kleine fitness en spa met stoomruimtes. Buiten bij de spa is een thalassotherapy zwembad. Op het middendek is een zwembad met twee whirlpools.

De Sirena maakt haar 15 daagse maiden voyage van Barcelona naar Venetië vanaf 27 april 2016. Daarna vaart ze 11- tot 15-daagse cruises waarbij een mix van klassieke en nieuwe bestemmingen door het gehele mediterrane gebied wordt aangedaan. Ook zijn er twee cruises in het programma opgenomen waarbij Sevilla en Lissabon worden bezocht. Op 4 oktober 2016 maakt het cruiseschip een 24-daagse transatlantische oversteek van Barcelona naar New York, daarna vaart het schip langs de kust met cruises vanaf Miami, door het Panama Kanaal en Los Angeles.

Vraag een offerte aan bij:

Nieuwsberichten


Miriam

Video's

Sirena Sirena Sirena

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Advertentie

Zoek op zeecruise-rederij

Zoek op cruiseschip

Zoek op riviercruise-rederij

Zoek op riviercruiseschip

Advertentie

Captain Cruise Banner

Laatste nieuws Cruisereiziger.nl

Laatste recensies

Top cruiseschepen