menu

Norwegian Sky

Norwegian Sky
Cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line
Bouwjaar 1999
Brutoton 77.104
Lengte en breedte 259,99 meter lang, 32,25 meter breed
Passagiers 2.002
Bemanning 919
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
92.4
Totale gemiddelde

92.4/100

Service ( 95 )
Eten ( 92 )
Hutten ( 85 )
Entertainment ( 100 )
Prijs/kwaliteit ( 90 )

Beschrijving

De Norwegian Sky***+ is een middelgroot schip van Norwegian Cruise Line. Het schip bevat zoals alle andere Norwegian Cruise Line schepen een aantal freestyle restaurants zoals twee hoofdrestaurants,  Le Bistro (toeslag), Cagney’s Steakhouse (toeslag), het Italiaanse Il Adagio (toeslag). Er zijn 12 bars en lounges en een casino.

Sportief gezien biedt het schip o.a. een golfafslagplaats met net, gym en twee buitenzwembaden, vijf hottubs, sauna, sportveld en een joggingbaan.

Zusterschip is de Norwegian Sun.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel Stip TUI Zeetours - Nieuw!

 

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Norwegian Sky Norwegian Sky Norwegian Sky

Recensies (1)

Gert
Norwegian Sky 92.4
92.4

Het 20 jaar oude (kleine in NCL vloot) schip en bijna het oudste schip uit de vloot op dit moment is erg in een goede conditie, recentelijk nog in droogdok geweest voor lange opknap beurt. Waardoor ook bekende dingen en kleuren terug komen die je nu zit op de huidige nieuwe grote schepen en de EDGE project. Zo is de LOCAL van de Bliss te vinden ook op de Sky, is al het tapijt vervangen en heeft het schip weer een mooie uitstraling, natuurlijk zie door inrichting of gebruik van soort deuren wel dat dit schip een leeftijd heeft, maar verder aan onderhoud niet te merken.

Leuke cruise naar Cuba gedaan, wel wat meer dor de korte trip wat meer party schip gevoel, maar dit is niet door gehele schip, je hebt ook rustig bar met live muziek of pooldeck gedeelte voor rust, er is een kleine kids pool te vinden voor boven op het dek met ook een hot tub.

Eten is gewoon goed, niks op aan te merken, de cruise is bijna geheel inclusief, drank is bij de prijs inbegrepen, dus let op dit wijkt af dan bij andere concept van NCL, als je drankpakket neemt bij de FEEL FREE dan heb je recht op felsjes water en de duurdere dranken en oa ook red bull. Hiervoor worrdt wel je kaart gebruikt, maar verder is het heel relaxt, naar de bar toe, drankje bestellen en je krijgt het zonder je kaart te gebruiken, wat je merkt waardoor je snel weer weg bent en geen wachtrijen heb bij de bars.
Resulteert in ook helaas wat mensen die zich niet kunnen inhouden en vroeg al dronken zijn, maar dit heb je overal wel.

Cuba erg mooie om aan te doen, verdiep je wel even goed in de VISUM voorwaarde en neem het VISUM zelf al mee is mijn advies, scheelt je veel gedoe en vul het formulier van te voren in op de NCL site voor cuba.

Leuke shows, bands en solo artiesten en een top cruise director.

Wil je rustig binnen zitten dan is de Spinneker lounge op deck 11 voor erg leuke plek voor rust en om aan de warmte te ontsnappen.

Vertrekmaand

Mei

Vertrekjaar

2019

Bestemming

Caribbean en Midden Amerika

Positieve punten
  • Zeer goed onderhouden schip.
  • Leuke shows en vermaak.
  • FEEL FREE OPEN BAR systeem
Negatieve punten
  • Niks
Geplaatst op 25 mei, 2019 19:42

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen