menu

Norwegian Prima

Norwegian Prima
Cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line
Bouwjaar 2022
Brutoton 140.000
Lengte en breedte 295 meter
Passagiers 3.215
Bemanning -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Norwegian Prima is een schip van Norwegian Cruise Line dat in de zomer van 2022 haar debuut zal gaan maken. Het is de eerste van in totaal 6 schepen in de nieuwe Prima-klasse, voorheen Project Leonardo genoemd.

Het cruiseschip wordt gebouwd door de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri. Het krijgt een capaciteit van 3.215 passagiers en is daarmee kleiner dan de voorgaande nieuwbouwschepen van de rederij in de Breakaway en Breakaway Plus klasse, zoals onder andere de Norwegian Bliss en Encore. Het schip zal daarentegen wél beschikken over de meeste buitenruimte van alle schepen in de vloot. Ook zijn er veel binnen voorzieningen wat dit schip meer geschikt maakt voor koudere bestemmingen.

Entertainment

De voor een Tony Award genomineerde show “Summer: The Donna Summer Musical” wordt de interactieve hoofd act in het theater. Andere primeurs op het schip zijn o.a. ‘s werelds eerste theater met drie verdiepingen dat transformeert in een Vegas-style nachtclub, glijbanen met vrije val en het grootste racecircuit op zee.

Routes

Ze zal starten in de zomer van 2022 vanuit Amsterdam met enkele cruises naar onder andere IJsland. Daarbij zit ook de eerste cruise van het schip op 17 augustus 2022 naar IJsland en prachtig Noorwegen.

In de winter daarna vaart ze vanaf Port Canaveral (Florida) naar diverse Caribische eilanden. Daarna keert ze naar Noord-Europa terug in de zomer van 2023. In de daaropvolgende winter, 2023/2024, zal ze vanuit Galveston, Texas gaan varen naar het Caribisch gebied en Mexico.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel TUI

 

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Norwegian Prima

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen