menu

MSC Virtuosa

MSC Virtuosa
Cruisemaatschappij MSC Cruises
Bouwjaar 2020
Brutoton 177.000
Lengte en breedte 331 meter lang
Passagiers 6.300
Bemanning -
Officiële website MSC Cruises
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

MSC Virtuosa is het tweede nieuwe cruiseschip in de Meraviglia-Plus klasse van MSC Cruises.

De Meraviglia-Plus schepen zijn doorontwikkelde evolutie van het “Meraviglia” prototype en verhoogt de bruto tonnage 177.000 met 2450 hutten.

De Meraviglia-Plus klasse brengt MSC Cruises naar het volgende niveau schepen voor alle seizoenen. Met een lengte van 331 meter en 200 extra hutten, hebben de twee schepen een maximale capaciteit van 6.300 gasten. Dankzij hun zeer innovatieve maritieme technologie – een MSC Cruises kernfocus – samen met hun “Meraviglia” klasse zusterschepen zullen zij als enigen in hun klasse een beroep kunnen doen op alle wereld cruisehavens.

Daarnaast zullen alle “Meraviglia-Plus” schepen voorzien zijn van de nieuwste STX France’s ECORIZON en andere milieu-technologische aspecten zodat de schepen voldoen aan de emissie niveaus welke vanaf 2020 van kracht zullen zijn.

Tenslotte zal ook op de twee “Meraviglia-Plus” schepen, Cirque du Soleil haar unieke shows van wereldklasse uitvoeren in een speciaal gebouwde lounge van het schip. Bovendien zullen de “Meraviglia-Plus” schepen een unieke culturele ervaring voor de gasten op zee bieden met een “eerste-in-haar-soort” klassieke en hedendaags beeldende kunstmuseum. Dit zal de gasten in staat stellen om de wereldcultuur ook aan boord te ontdekken door het ervaren van meesterwerken uit de hele wereld, in samenwerking met ’s werelds grootste culturele centra, klassieke en moderne kunst musea en openbare en particuliere instellingen.

Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesHCCKrasMSC CruisesStipTUIZeetours

Nieuwsberichten

Booking.com

Miriam

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Advertentie

Zoek op zeecruise-rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Zoek op riviercruise-rederij

Zoek op riviercruiseschip

Laatste nieuws Cruisereiziger.nl

Laatste recensies

Top cruiseschepen