menu

MSC Bellissima

MSC Bellissima
Cruisemaatschappij MSC Cruises
Bouwjaar 2019
Brutoton 167.700
Lengte en breedte 315 meter lang, 43 meter breed
Passagiers 5.686
Bemanning 1356
Officiële website MSC Bellissima
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

MSC Bellissima is het tweede cruiseschip in de Vista klasse van MSC Cruises. Zusterschip is de MSC MeravigliaDe schepen van het Vista project zijn voor elk seizoen en elke route geschikt. 

Enkele hoogtepunten zijn:

Nieuwe digitale cruise assistent – Zoe

Passagiers aan boord van de MSC Bellissima zullen als eerste kennis maken met ’s werelds eerste digitale cruise-assistent. Zoe is een spraakgestuurd Artificial Intelligence-apparaat dat in elke hut is gemonteerd en speciaal is ontworpen om de meest gestelde vragen in de hut te beantwoorden. Ze is beschikbaar in 7 talen. Het moet het leven aan boord van gasten verbeteren en verrijken.

Nieuw tapas-restaurant van Ramon Freixa

De Spaanse sterrenchef Ramon Freixa opent op de promenade op dek 6 van de MSC Bellissima een nieuw tapas-restaurant genaamd HOLA! Tapas Bar. Gasten kunnen er zich helemaal onderdompelen in de Mediterraanse levensstijl met heerlijke tapas-gerechtjes in de gezellige sfeer van een bar. Het nieuwe concept van Freixa is een van de 12 verschillende eetgelegenheden aan boord, waaronder ook het nieuwe Franse specialiteitenrestaurant L’Atelier Bistrot en patissier Jean-Philippe Maury’s Chocolaterie en Chocolate Bar. Voor een drankje kan er gekozen worden uit 20 bars.

Twee nieuwe Cirque du Soleil at Sea shows

MSC Bellissima wordt het tweede MSC Cruises schip waarop de Cirque du Soleil at Sea te zien zullen zijn. Er worden twee nieuwe shows vertoond die exclusief zijn geproduceerd voor MSC. De nieuwe producties worden volgende maand onthuld. Voor de toekomstige MSC Grandiosa en MSC Virtuosa, die respectievelijk in november 2019 en 2020 worden gelanceerd, zullen nog eens vier nieuwe Cirque du Soleil shows worden gecreëerd.

Non-stop entertainment

De MSC Bellissima biedt interactief entertainment voor gasten van alle leeftijden waaronder een nieuw Grand Canyon thema voor het waterpark met drie glijbanen, een bowlingbaan, een F1-simulator en een XD filmzaal. Daarnaast zullen er in het theater (voor 985 passagiers) elke avond nieuwe shows in West-End stijl worden opgevoerd.

MSC Bellissima heeft een Mediterraanse promenade met een 80 meter lang LED-scherm als dak dat dient als de sociale hub van het schip en een winkelgalerij met meer dan 200 merken. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning biedt de authentieke Balinese MSC Aurea Spa uitkomst met o.a. 79 verschillende lichaams- en gezichtsbehandelingen.

Nieuw kinderprogramma met thema magie

Op de MSC Bellissima worden de activiteiten en faciliteiten voor kinderen in samenwerking met LEGO en Chicco verder verbeterd en uitgebreid. Er komt o.a. een speeltuin van 700 vierkante meter met een nieuw ‘School of Magic’-programma en een wekelijkse Magic Talent Show.

Lees meer over de MSC Bellissima:

Vraag een offerte aan bij:

Nieuwsberichten


Miriam

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Advertentie

Zoek op zeecruise-rederij

Zoek op cruiseschip

Zoek op riviercruise-rederij

Zoek op riviercruiseschip

Advertentie

Captain Cruise Banner

Laatste nieuws Cruisereiziger.nl

Laatste recensies

Top cruiseschepen