menu

Explora I

Explora I
Cruisemaatschappij Explora Journeys
Bouwjaar 2023
Brutoton 64000
Lengte en breedte -
Passagiers 922
Bemanning 700
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De Explora I is het eerste nieuwbouwschip voor het ultraluxe Explora Journeys, dat tot de MSC Group behoort. Ze wordt gevolgd door zusterschepen in 2024, 2025 en 2026.

Alle schepen van Explora Journeys beschikken over 461 suites met uitzicht op zee, beginnend vanaf 35 vierkante meter. De 14 dekken bieden meer dan 2500 vierkante meter aan buitenruimte met o.a. 64 privécabanas en drie buitenzwembaden. Een vierde zwembad zal een uitschuifbaar glazen dak hebben om bij elk weer te kunnen zwemmen.

De verhouding tussen gasten en bemanning is 1,25 op 1. Zo zijn er 700 personeelsleden aan boord voor 922 gasten. Aan boord zijn flexibele eettijden in 9 restaurants die menu’s aanbieden met lokaal geproduceerde, duurzame ingrediënten. De schepen omvatten uiteraard verschillende binnen- en buitenbars en lounges. De binnen- en buitenspa en fitnessruimte hebben ultramoderne fitnessapparatuur, groepslessen en mogelijkheden tot personal training. Wellness-ervaringen zullen op elke bestemming beschikbaar zijn.

De all-inclusive cruises beginnen vanaf 7 nachten en bevatten “niet-conventionele aankomst- en vertrektijden gecombineerd met overnachtingen” om “exclusieve toegang tot once-in-a-lifetime ervaringen” mogelijk te maken. De schepen zullen de wereld rondreizen, met inaugurele reizen die havens bezoeken zoals Saint Tropez, Frankrijk, en Reykjavik, IJsland, maar ook minder bekende bestemmingen zoals Kastellorizo, een Grieks eiland; Bozcaada, een Turks eiland; en de Lofoten-eilanden, in de Noorse Zee boven de poolcirkel.

Wij cruisten mee op Explora I! Lees hier hoe dat was;

Vraag een offerte voor Explora I aan bij:

Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen