menu

Coral Princess

Coral Princess
Cruisemaatschappij Princess Cruises
Bouwjaar 2002
Brutoton 91.000
Lengte en breedte 294 meter lang, 32 meter breed
Passagiers 1970
Bemanning 900
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Coral Princess is een schip uit de Coral klasse. Identiek zusterschip is de Island Princess.

Het schip heeft twee hoofdrestaurants, Provence en Bordeaux Dining Rooms, waar het diner geserveerd wordt. In Bordeaux gebeurt dat met vrije inloop. Voor de twee specialiteitenrestaurant, Bayou Steakhouse en het Italiaanse Sabatini’s, moet bijbetaald worden. Ook voor de Chefs Table, een unieke dinerervaring voor slechts 10 personen, moet worden bijbetaald. Het Horizon Court buffet restaurant biedt de gehele dag door gerechten en een pizzeria. Bij het buffetrestaurant bevindt  zich ook de hamburgerbar Trident Grill. Een pizzeria met bediening is open voor lunch en diner. De patisserie biedt heerlijke koffie (toeslag) en de Amerikaanse cookies.

Een drankje kan onder andere genomen worden in onder andere de cocktailbar Crooners of het nautische Wheelhouse Bar waar ook lezingen gehouden worden.

Het schip heeft een trouwkapel, bibliotheek, internetruimte en over het gehele schip wifi. Voor ontspanning is er een fitness, spa en sauna. In de Sanctuary (toeslag) is een zwembad dat alleen voor volwassenen open is. Bij de spa bevindt zich een Lotus Spa zwembad, ook alleen voor volwassenen. Op het middendek is een zwembad met twee whirlpools. Ook zijn er twee Splash zwembaden voor kinderen.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de golfnetten, tafeltennis en traditionele dekspelen als shuffleboard.

In de avond zijn er shows in het Princess Theatre of in een van de twee Lounges. Daarnaast zijn er een casino. cinema/bioscoop (buiten op een groot scherm) en winkeltjes.

Kinderactiviteiten vinden plaats voor de verschillende leeftijdsgroepen, van 3 tot en met 17 jaar. Ze hebben elk hun eigen ruimte.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

 

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Coral Princess Coral Princess Coral Princess

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen