menu

Celebrity Flora

Celebrity Flora
Cruisemaatschappij Celebrity Cruises
Bouwjaar 2019
Brutoton 5739
Lengte en breedte 101 meter lang, 16,9 meter breed
Passagiers 100
Bemanning 80
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De Celebrity Flora zal als expeditieschip vanaf 26 mei 2019 het hele jaar door vanuit Baltra op de Galapagos Eilanden varen. De verkoop voor de eerste 8-daagse cruises met diverse routes is reeds gestart.

De Celebrity Flora biedt alleen maar suites aan aan haar gasten, waaronder 2 penthouse suites. Alle suites hebben een personal suite attendant, er zijn nieuwe dinermogelijkheden en een openlucht planetarium.

Gasten worden meegenomen in interessante lezingen door Galapagos-experts en kunnen gebruik maken van de Marina waar ze in Zodiac boten kunnen stappen.

Het schip bevat mooie lichte ruimtes en lounges. Gasten kunnen aan boord ontspannen in de Sunset Lounge,  rust vinden in The Vista, de openluchtlocatie met cocoon-style loungestoelen en privé cabanas waar 360 graden uitzicht wordt aangeboden, of plaatsnemen in Observatory voorzien van glas van vloer tot plafond waar de uitzichten net zo adembenemend zijn.

Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in de Seaside Restaurant. The Ocean Grill biedt een casual diner aan met panorama uitzicht en ook een Dinner Under The Stars.

De Celebrity Flora wordt een van de meest milieuvriendelijke schepen in haar soort, onder andere door gebruik making van de nieuwste technologieën, 15% minder brandstof verbruik,  en de mogelijkheid om uit zeewater én airconditioning condensatie vers water te maken. In elke suite is er een tappunt voor drinkwater zodat plastic flessen overbodig worden.

Vraag een offerte aan bij:

Nieuwsberichten

Booking.com

Miriam

Foto's

Video's

Celebrity Flora Celebrity Flora

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Advertentie

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste nieuws Cruisereiziger.nl

Laatste recensies

Top cruiseschepen