menu

Carnival Pride

Cruisemaatschappij Carnival Cruise Line
Bouwjaar 2002
Brutoton 85920
Lengte en breedte 294 meter lang, 32 meter breed
Passagiers 2124
Bemanning 1029
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Carnival Pride**** van Carnival Cruise Line is een middelgroot schip uit de Spirit klasse dat plek biedt voor ruim 2500 passagiers. De Carnival Pride is het zusterschip van de Carnival SpiritCarnival Legend en Carnival Miracle. Net als andere Carnival schepen is het een levendig schip waar veel georganiseerd wordt.

Het hoofdrestaurant heet Normandie en bevat twee verdiepingen. In het buffetrestaurant Mermaid’s Grille is onder andere een pizzeria. De specialiteitenrestaurants zijn een sushibar, een steakhouse (toeslag) en de mogelijkheid om deel te nemen aan een chef’s diner (toeslag). Uiteraard zijn er vele bars zoals een sportsbar en een pianobar. Bijzonder is de weddingchapel; de kapel waar huwelijksgeloften kunnen worden hernieuwd.

Voor de jeugd zijn er uitgebreide kinder- en jongerenclubs met eigen ruimtes. Op het bovenste dek bevindt zich een aquapark Carnival Waterworks met o.a. glijbanen. De spa is bijna 1350 m2 met hottubs, sauna’s, stoomruimtes en fitness. In het afgesloten Serenity gebied met een zwembad en een hottub mogen alleen volwassenen komen. Er  zijn twee middenzwembaden. Sportievelingen kunnen gebruik maken van onder andere een sportveld, joggingbaan, minigolfbaan en een afslagplek voor golfers.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

 

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Carnival Pride Carnival Pride Carnival Pride

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen