menu

Carnival Fantasy

Carnival Fantasy
Cruisemaatschappij -
Bouwjaar 1991
Brutoton 70.367
Lengte en breedte 260,8 meter lang, 31,5 meter breed
Passagiers 2056
Bemanning 920
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Carnival Fantasy***+ was een cruiseschip van Carnival Cruise Line  uit de Fantasy klasse dat plek bood voor ruim 2000 passagiers. Daarmee behoorde het schip tot de kleinsten én een van de oudsten uit de Carnival vloot. De Carnival Fantasy werd in 2010 grondig gerenoveerd zodat het schip dezelfde faciliteiten bood als de andere Carnival schepen. Zusterschepen zijn de Carnival Ecstacy, Carnival Sensation, Carnival Fascination, Carnival Imagination, Carnival Inspiration, Carnival Elation en Carnival Paradise.

De twee hoofdrestaurants heetten Celebration en  Jubilee. Het buffetrestaurant Windows on the Sea had onder andere een pizzeria, Wok, Deli en burgers. De specialiteitenrestaurants waren een sushibar en de mogelijkheid om deel te nemen aan een chef’s diner (toeslag).

Voor de jeugd waren er uitgebreide kinder- en jongerenclubs met eigen ruimtes. Op het bovenste dek bevond zich een aquapark Carnival Waterworks met o.a. glijbanen. De spa was ca. 1100 m2 met bubbelbaden, sauna’s, stoomruimtes en een fitness. In het afgesloten Serenity gebied op het achterdek met ligbedden en hottubs mochten alleen volwassenen komen. Het middenzwembad was het enige zwembad aan boord. Op het sportdek bevond zich o.a. een minigolfbaan.

De Carnival Fantasy is in juli 2020 verkocht en daarna gesloopt in Turkije.

Vraag een offerte aan bij:

 

Nieuwsberichten

Miriam

Video's

Carnival Fantasy Carnival Fantasy

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen