menu

Carnival Celebration

Carnival Celebration
Cruisemaatschappij Carnival Cruise Line
Bouwjaar 2022
Brutoton 180.000
Lengte en breedte 340 meter lang en 42 meter breed
Passagiers 5.200
Bemanning 2000
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Carnival Celebration komt in november 2022 in de vaart. Het wordt het tweede cruiseschip van Carnival Cruise Line dat volledig op LNG zal opereren, de eerste was de Mardi Gras.

Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Carnival Cruise Line is gekozen voor de naam van dit schip. De Carnival Celebration maakt haar debuut vanuit Port Miami in november 2022.

Waarschijnlijk zal dit schip veel lijken op haar zusterschip de Mardi Gras met o.a. een achtbaan op zee.  De ‘Bolt: Ultimate Sea Coaster’ wordt 244 meter lang vol met diverse wendingen, bochten en afdalingen. Je bereikt snelheden van bijna 64 kilometer per uur. BOLT, gebouwd door het Duitse bedrijf Maurer Rides, is een volledig elektrische achtbaan waarbij twee personen in een motorachtig voertuig 57 meter boven zeeniveau op een spoor kunnen racen.

Daarnaast zal een uitgebreid scala aan populaire Carnival-voorzieningen aan boord zijn. De ze worden aangevuld met nieuwe bijzondere kenmerken die in 6 themazones zijn onderverdeeld, verspreid over de 20 dekken.

Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

 

Nieuwsberichten

Miriam

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen