menu

Caribbean Princess

Caribbean Princess
Cruisemaatschappij Princess Cruises
Bouwjaar 2004
Brutoton 112.894
Lengte en breedte 290 meter lang, 36 meter breed
Passagiers 3080
Bemanning 1200
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
88
Totale gemiddelde

88/100

Service ( 85 )
Eten ( 96 )
Hutten ( 85 )
Entertainment ( 84 )
Prijs/kwaliteit ( 90 )

Beschrijving

Caribbean Princess is een groot schip uit de Grand klasse van Princess Cruises. Zusterschepen zijn Ruby Princess, Emerald Princess, en Crown Princess. Het schip heeft drie hoofdrestaurants, Palm Dining Room voor twee traditionele zittingen, en Coral en Island Dining Rooms, waar het diner in vrije zittingen geserveerd wordt. Voor een aantal specialiteitenrestaurants, Crown Gril, het Italiaanse Sabatini’s, Steamers Seafood en Plank BBQ, moet bijbetaald worden. Ook voor de Chefs Table, een unieke dinerervaring voor slechts 10 personen, moet worden bijbetaald. Het World Frsesh Marketplacde buffet restaurant biedt de gehele dag door gerechten. Bij het zwembad op het middendek bevindt zich de hamburgerbar The Salty Dog Grill en Pizzeria Slice.

Een drankje kan onder andere genomen worden in onder andere de Piano Croonersbar of het nautische Wheelhouse Bar waar ook lezingen gehouden worden.

Het schip heeft een kapel, bibliotheek, internetruimte en over het gehele schip wifi. Voor ontspanning is er een fitness, spa en sauna en vele zwembaden. Sportliefhebbers kunnen genieten van een negen holes putting green, joggingbaan, een sportveld en traditionele dekspelen als shuffleboard.

In de avond zijn er shows in het Princess Theatre of in de Lounges. Daarnaast zijn er een casino. de spectaculaire Skywalkers nachtclub, cinema/bioscoop (buiten op een groot scherm) en winkeltjes.

Kinderactiviteiten vinden plaats voor de verschillende leeftijdsgroepen, van 3 tot en met 17 jaar. Ze hebben elk hun eigen ruimte.

Vraag een offerte voor Caribbean Princess aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise  

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Caribbean Princess Caribbean Princess Caribbean Princess Caribbean Princess Caribbean Princess Caribbean Princess Caribbean Princess

Recensies (1)

Linda
Caribbean Princess 88.0
88.0

Een heel groot maar mooi schip. Uitstekend eten, goed entertainment, prima hutten en verzorging. Leuke plekken om wat te drinken, aardig personeel. Specialiteiten restaurant geweldig. Al eerder met Princess door Panama kanaal gevaren en dat was eveneens voortreffelijk.

Vertrekmaand

December

Vertrekjaar

2010

Bestemming

Caribbean en Midden Amerika

Positieve punten
  • Life style aan boord
  • Eten
  • Overall service
Negatieve punten
  • Geen
Geplaatst op 22 oktober, 2017 05:48

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Zoek op rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Laatste recensies

Top cruiseschepen