AIDAperla is in juni 2017 in de vaart gekomen en is het zusterschip van de AIDAprima. Het identieke cruiseschip biedt bij slecht- weer- bestemmingen prima vermaak. De vier elementen, Water – Lucht – Aarde – Vuur, worden de hoofdthema’s voor de dekken waar gesport zal worden. Het sportdek omvat een ijsbaan, twee glijbanen, een klimparcours en een gedeelte dat overdekt kan worden als het weer wat slechter is.
Het schip van AIDA Cruises beschikt over de modernste, energie efficiënte Azipod aandrijvingssystemen die significant bijdragen aan de vermindering van brandstof en de wendbaarheid van het schip verhogen. Een ander novum in de cruise-industrie is de inzet van Mitsubishi Air Lubrication Systems (MALS). Deze moderne technologie laat het schip op een tapijt van luchtbelletjes vooruit glijden, waardoor het brandstofverbruik aanmerkelijk verminderd. Het volledig nieuwe boegdesign draagt ook bij daaraan.
Nieuw zijn:
- miniclub voor baby’s vanaf 6 maanden
- een beachclub dat overdekt kan worden met uv-doorlaatbaar materiaal dat ‘s avonds ook als sterrenhemel kan dienen
- een AIDAplaza waar geshopt kan worden en barretjes zijn, met avondentertainment
- een verderontwikkeld Theatrium met een volledig ronde tribune
- Lanai hutten met een eigen privé wintertuin
- specialiteiten restaurants (reserveren verplicht) als French Kiss, Casa Nova (Italiaans) en een kookschool met excursies waarbij ingrediënten op de plaatselijke markt gekocht worden en daarna bereid.
- Vier buffetrestaurants waaronder het bekende Marktrestaurant, Bella Donna, East en het nieuwe Fuego
Vraag een offerte aan bij:
Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel TUI Zeetours - Nieuw!
Nieuwsberichten
- Wereldcruise Silversea in 2026 in stijl van de ontdekkingsreizigers
- Chantiers de l’Atlantique levert MSC Euribia op
- MSC Cruises viert muntceremonie MSC World America
- Holland America Line biedt in 2024-2025 langere reizen aan naar Australië en Stille Oceaan
- Senior Culinary Director van Oceania Cruises opgenomen in Maîtres Cuisiniers de France