menu

Ventura

Ventura
Cruisemaatschappij P&O Cruises
Bouwjaar 2007
Brutoton 116017
Lengte en breedte 290 meter lang, 36 meter breed
Passagiers 3192
Bemanning 1239
Officiële website Ventura
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

Cruiseschip Ventura**** is een groot overzichtelijk cruiseschip in de vloot van P&O Cruises geschikt voor de gehele familie. Het schip is een van de grootsten in de vloot van de rederij. Cruiseschip Azura is het zusterschip.

Het schip heeft twee hoofdrestaurants met zittingen, Saffron en Bay Tree. Bij beiden wordt het diner in twee zittingen geserveerd. In het derde hoofdrestaurant,  Cinnamon kan elk moment voor het diner worden binnengelopen. Voor de drie specialiteitenrestaurants, The white Room, het Oosterse East en The Glasshouse, moet bijbetaald worden. The Horizon Grill, met uitzicht over het zwembad, biedt overdag hamburgers en hotdogs aan.  De twee buffetrestaurants, The Beach House en Waterside, bieden de gehele dag door gerechten.

Een drankje kan onder andere genomen worden in de sportbar of in de wijnbar. Het schip heeft daarnaast een kleine bibliotheek en computers voor internet.  Het schip heeft vier grotere zwembaden; eentje op het achterdek, twee op het middendek  (waarvan een met een schuifdak) en een adult only zwembad (alleen voor volwassenen). Daarnaast zijn er op verschillende plekken zes jacuzzi’s te vinden. De spa bevat een sauna, stoomruimtes, thermal suite, fitness en kapper. Bovendien is er een Retreat (met toeslag), een apart dek met zonnebedden om in alle rust te genieten.

Sportliefhebbers kunnen genieten van de golfnetten, een joggingbaan, tafeltennis, traditionele dekspelen zoals shuffleboard en schaak, en een sportveld voor tennis en andere sporten.

In de avond is er entertainment in het grote theater Arena, de showlounge Havana of Tamarind, de nachtclub of casino.

Voor kinderen zijn er talloze speelruimtes en kinderclubs aan boord in verschillende leeftijdscategorieën als ook een avond/nacht opvang wanneer ouders uit willen gaan. Voor de kinderen is een apart kinderzwembad.

Vraag een offerte aan bij:

Nieuwsberichten

Miriam

Foto's

Video's

Ventura Ventura Ventura

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

  • facebook instagram flickr youtube twitter

Vrij zoeken

Advertentie

Zoek op zeecruise-rederij

Zoek op cruiseschip

Zoek op riviercruise-rederij

Zoek op riviercruiseschip

Laatste nieuws Cruisereiziger.nl

Laatste recensies

Top cruiseschepen