menu

Azamara Journey

Azamara Journey
Cruisemaatschappij Azamara
Bouwjaar 2000
Brutoton 30.277
Lengte en breedte 181 meter lang, 25,46 meter breed
Passagiers 694
Bemanning 407
Officiële website Azamara Journey
Plaats recensieBekijk recensies (1)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
88.4
Totale gemiddelde

88.4/100

Service ( 97 )
Eten ( 95 )
Hutten ( 85 )
Entertainment ( 69 )
Prijs/kwaliteit ( 96 )

Beschrijving

Azamara Journey is een fijn klein luxe schip met slechts 700 gasten en 400 personeelsleden. Zusterschip is Azamara Quest. De beide schepen zijn vrijwel identiek. Het schip bevat binnenhutten, buitenhutten, balkonhutten en suites.

De all inclusive rederij (uitgezonderd geselecteerde alcoholische drank en excursies) biedt een open zitting aan in restaurant Discoveries. De specialiteitenrestaurants, steakhouse Prime C en het mediterraanse Aqualina, zijn gratis voor suite gasten.  Verder zijn er een buffetrestaurant en een poolgrill.

Het schip biedt veel standaardfacilteiten als een lounge met Venetiaanse glas beelden, een theater, een bibliotheek, internetruimte, fitnesscentrum, spa, casino en een zwembad.Vraag een offerte aan bij:

Nieuwsberichten


Miriam

Video's

Azamara Journey Azamara Journey Azamara Journey

Recensies (1)

Kees
Azamara Journey 88.4
88.4

Een geweldig goed alternatief als je all inclusive wilt cruisen met fooien, (alcoholische) dranken/ specialiteiten koffie’s en perfecte service! Vrije tafelzitting, culinair hoog niveau en betere (verre)bestemmingen waar men langer blijft. Waar nodig, shuttle service inclusief; heerlijke bedden en met minder als 700 gasten (maximaal) goed voor gezelligheid en prettige medecruisers. Meestal bereiste, ervaren cruisers zonder kinderen.
Jammer? dat zo weinig NL cruisegasten deze rederij nog niet kennen. Er zijn regelmatig aanbiedingen die een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding hebben (mn binnen/buitenhutten).
Nadeel: schip is niet nieuw ( rederij heeft drie voormalige R schepen ( net als Nautica en Regatta van rederij Oceania), maar recent compleet gerenoveerd. Doucheruimte is niet al te groot. Qua entertainment is men kleinschalig en meer gericht op andere continenten.
Scheepsbezoeken worden (te) weinig aangeboden.

Vertrekmaand

Juni

Vertrekjaar

2018

Bestemming

Middellandse Zee

Positieve punten Geen positieve punten
Negatieve punten Geen negatieve punten
Geplaatst op 17 juni, 2018 08:27

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Advertentie

Zoek op zeecruise-rederij

Zoek op cruiseschip

Zoek op riviercruise-rederij

Zoek op riviercruiseschip

Advertentie

Captain Cruise Banner

Laatste nieuws Cruisereiziger.nl

Laatste recensies

Top cruiseschepen