menu

Norwegian Joy

Norwegian Joy
Cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line
Bouwjaar 2017
Brutoton 168.800
Lengte en breedte 333,3 meter lang, 41,4 meter breed
Passagiers 3.804
Bemanning 1821
Officiële website -
Plaats recensieBekijk recensies (0)

Algemene waardering

Bekijk beoordelingen
0
Totale gemiddelde

0/100

Service ( 0 )
Eten ( 0 )
Hutten ( 0 )
Entertainment ( 0 )
Prijs/kwaliteit ( 0 )

Beschrijving

De Norwegian Joy is het eerste cruiseschip van de rederij dat speciaal voor de Chinese cruisemarkt is gebouwd door de Meyer Werft in Duitsland. Inmiddels is het schip weer voor de Europese markt bestemd. Dat gebeurt door middel van diverse nieuwigheden en populaire kenmerken van de huidige cruiseschepen in de vloot. Zusterschip is de Norwegian Escape.

Op het bovendek van Norwegian Joy kunnen passagiers het tegen elkaar opnemen op een competitieve kartbaan dat bestaat uit 2 verdiepingen, waarbij een foto wordt gemaakt van de finish. Op hetzelfde dek kan men ook lasergamen in de openlucht. Het Galaxy Pavilion biedt talrijke virtual reality ervaringen, racesimulatoren, interactieve videogames en botsauto’s. Norwegian Joy zal ook twee waterglijbanen krijgen die meerdere verdiepingen beslaat, de Double Aqua Loop en de Aqua Racer.

Op het hoogste dek is open ruimte met een overdekt park met veel groen en een zwembad met ligstoelen. Shopliefhebbers kunnen terecht in de duty-free winkels met veel internationaal bekende merken. Van boeg tot achtersteven is er de beschikking over WIFI. VIP accommodaties op de Norwegian Joy bestaan uit The Haven met een nieuwe Observation Deck en een nieuwe Concierge level met ruime balkonhutten, elk met hun eigen privileges.

Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesKras.nlStipTUIZeetours

Nieuwsberichten

Booking.com

Miriam

Foto's

Nog geen recensies

Plaats jouw recensie

Vrij zoeken

Advertentie

Zoek op zeecruise-rederij

Zoek op cruiseschip

Advertentie

Zoek op riviercruise-rederij

Zoek op riviercruiseschip

Laatste nieuws Cruisereiziger.nl

Laatste recensies

Top cruiseschepen